divendres, 16 de febrer del 2007

FENACO sol.licita una regulació amb validesa en tota Espanya

FENACO sol.licita suport parlamentari per a la regulació de la Naturopatía per Llei amb validesa en tot l'estat espanyol.

Manuel Navarro, President de FENACO i Rosabel Jaimen Secretària de Relacions Institucionals de FENACO es reunen amb Francisco Garrido , Diputat i Portaveu dels Verds per a exposar-li la situaciòn sorgida a Catalunya després de la publicació en el DOGC del Decret pel qual es regulen les condicions per a l'exercici de determinades teràpies Naturals, i buscar una solució al conflicte sorgit tant en el nostre sector com en altres sectors sanitaris, hagut de principlamente a la falta de dialogo i a voler imposar un Decret el contingut del qual té unes manques juridicas que poden considerar-se d'inconstitucionales ja que la Generalitat de Catalunya no té competències per a regular una professió si prèviament no està creada per Llei i amb validesa en tot l'estat espanyol.

Davant aquests fets des de FENACO hem transmès al Sr. Garrido la necessitat de regular el sector per una Llei d'àmbit estatal que garanteixi l'estabilitat del sector i el dret a la salut dels usuaris.