dissabte, 24 de febrer del 2007

Assemblea a Barcelona contra el Decret de la discòrdia

FENACO apoya la reunió convocada per la Coalició de Teràpies Naturals de Catalunya per a informar sobre la implantació del discutit Decret.

La publicació del Decret de teràpies naturals no ens ha agafat de sorpresa ni a la Coordinadora ni a la Coalició ni a FS-Trade CCOO, tampoc el seu contingut, ja que durant gairebé 3 anys, hem participat de manera crítica en negociacions, taules de treball, etc, això ens ha permès seguir el procés amb tot detall.

Malgrat l'oposició al text d'una gran part del col.lectiu de professionals de les teràpies naturals est ha vist la seva llum a l'inici de febrer. La lletra del Decret proposa un model rígid, que no atorga el valor acadèmic a la formació, que no s'ajusta a la realitat del professional, de l'estudiant ni de les escoles, consideracions a part cal puntualitzar que un decret no és una llei i que per tant la seva modificació, impugnación i derogació, són menys laborioses que les d'una llei.

Davant aquest nou escenari, els nostres col.lectius continuaran amb les seves activitats amb tota normalitat, sense tensió, i en aquesta nova etapa que se'ns presenta, en primer lloc buscarem flexibilitzar i racionalizar els terminis que especifica el text del Decret, i seguirem treballant en conjunt amb propostes consensuades amb les nostres Federacions per a fer un front comú i que al final ningú pugui deixar de fer el seu treball per imperatiu legal.

Utilitzarem les vies polítiques i jurídiques que ens permetin modificar i impugnar aquesta normativa per a això tenim 2 mesos de termini a partir dels 20 dies de la seva publicació.

7 de març a les 18'30h en els locals de CCOO, via Laietana, 16, 1ª planta