dijous, 9 de març del 2006

FENACO subscriu el desmentit realitzat per Coalició d'Entitats Professionals de Teràpies Naturals. Federació Catalana

La Coalició d'Entitats Professionals de Teràpies Naturals. Federació Catalana, de la qual és membre actiu FENACO Catalunya, va emetre el dia 7 de març una nota de premsa desmitiendo la notícia publicada en Expovital en la qual s'afirmava que el Decret de regulació de les teràpies naturals ja s'habia aprovat.

Tals declaracions van ser realitzades pel secretari de la federació de terapeutas naturals i no convencionals (coneguda per les sigles cofenat) i que, malgrat la seva falsedat, van anar de nou abocades en un esdeveniment que va realitzar dita entitat amb el suport d'Expovital. Però el més curiós de la notícia, és que en dit esdeveniment, on es reafirmo que el decret ja estava aprovat, estava present un representant de la Consejeria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, qui no va fer cap tipus de referència a la falsedat de dites declaracions.

Des de FENACO hem demanat responsabilitats al departament de sanitat de la Generalitat perquè s'esclareixin els fets, doncs entenem que la regulació d'una professió és alguna cosa bastant seriós, que afecta a milers de professionals treballadors, perquè es jugui d'aquesta forma tan torticera.