dimecres, 8 de març del 2006

DESMENTIT SOBRE LA NOTA DE PREMSA D'EXPOVITAL

Coalició d'Entitats Professionals de Teràpies Naturals. Federació CatalanaCoordinadora de Centris Formatius de Teràpies Naturals http://www.coalicioterapiesnaturals.com/
http://www.coordinadoraterapiasnaturales.com/

DESMENTIT SOBRE LA NOTA DE PREMSA D'EXPOVITALEL 7 DE MARÇ DE 2006.

Una vegada més aquests col.lectius: Coalició d'Entitats Professionals de Teràpies Naturals. Federació catalana (1) i la Coordinadora de Centris Formatius de Teràpies Naturals (2) ens veiem en l'obligació de desmentir qüestions, que ens afecten, entorn del futur decret que regula les condicions per a l'exercici de determinades teràpies naturals a Catalunya.

El text de la nota de premsa d'Expovital diu literalment això:

“ Actualment, a Catalunya s'ha aprovat un Decret Llei sobre teràpies naturals. Per a Moisés Cobo , secretari general de la Federació Espanyola de Teràpies Naturals i no Convencionals ( COFENAT ) “aquest avanç suposa un punt de referència per a la resta de Comunitats Autònomes a l'hora de regular el sector i per a donar a entendre les nostres necessitats”..

Al respecto fem les següents aclaracions:
  • En l'actualitat no s'ha aprovat cap Decret Llei sobre teràpies naturals, tal com s'indica en la nota de premsa d'Expovital. Per tant, estan faltant a la veritat, que, d'altra banda, és fàcilment comprobable.
  • A dia d'avui encara s'estan debatent en el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya certs aspectes del contingut del Decret.
  • A dia d'avui encara han d'opinar sobre el text del Decret diversos col?legis i col?lectius professionals.
  • A dia d'avui encara no s'ha presentat el text del Decret públicament

Per la qual cosa:

  • Preguem als mitjans de comunicació que facin pública aquesta nota de desmentit
  • Instem a certes escoles i entitats professionals que deixin d'intoxicar i de confondre al sector de les teràpies naturals amb l'única fi d'instrumentalizar i utilitzar el Decret com arma política i econòmica.
  • Gustosamente atendrem qualsevol consulta o aclaració que precisin al respecto. El nostre mail de contacte és info@coalicioterapiesnaturals.com i el tél. 667 534 254.

Atentament,

Santi Jávega. Secretari Adjunt