dimecres, 15 de març del 2006

A Barcelona, el passat 14 de Març, la Coalició d'Entitats Professionals de Teràpies Naturals.

A Barcelona, el passat 14 de Març, la Coalició d'Entitats Professionals de Teràpies Naturals, Federació Catalana i la Coordinadora de Centris Formatius de Teràpies Naturals van convocar una assemblea informativa oberta a tot el món amb la finalitat de fer pública l'evolució que fins a avui s'ha produït referent al futur Decret a publicar per la Generalitat de Catalunya, d'una forma clara i lluny de les habituals intoxicacions d'altres entitats.

La resposta va ser massiva, omplint la sala d'actes on es va dur a terme l'assemblea amb l'assistència de 312 persones. Van exposar els temes Santi Jávega, secretari adjunt de la Coalició, Jaume Queral (Director de l'Escola Int. De Flors de Bach i President de FENACO Catalunya ), Ramón Martín (Escola Censana i Membre de la Junta Directiva de FENACO Catalunya) i Gustavo Pau (Heilpraktiker Inst. i Fundació Europea del Terapeuta) els quals van parlar, a més de la cronologia del procés, dels punts negatius del decret i de les nostres reivindicacions al respecto, passant després al torn de preguntes.

La impressió general és la que un ampli sector del món de les teràpies naturals a Catalunya està totalment desinformado o intoxicat per falses i interessades manifestacions, descontent, disconforme amb la forma en què se'ns planteja el decret i dóna suporti unànime a les entitats convocants de l'acte i a les propostes plantejades. Per fi, a la sortida de l'assemblea, es va iniciar una recollida de signatures que es farà extensiva a totes les escoles, associacions i centres de treball.